29.03.2019

Metsä Group lahjoitti valmennustunteja Vaasanseudun Urheiluakatemialle.

Metsä Group on alkuvuodesta lahjoittanut stipendit yläkoululaisten valmennustoimintaan Lohjalla, Tampereella ja Savonlinnassa. Nyt valmennustunteja luovutettiin Vaasanseudun urheiluakatemiatoimintaan.

MetsaGroup5

”On hienoa, että voimme olla mukana kannustamassa nuoria eteenpäin elämässään tukemalla nuorten liikunnallisia elämäntapoja ja hyvinvointia. Nuorena opitut taidot antavat erinomaisen pohjan menestymiseen valitulla urapolulla ja ne kantavat läpi elämän”, Metsä Groupin Kaskisten tehtaanjohtaja Timo Rissanen sanoo.

”Metsä Groupin tuotantolaitokset tarjoavat työtä monipuolisesti eri puolilla Suomea ja tuomme puukauppatuloja metsänomistajille koko maassa. Tästä syystä on hienoa, että Nuorelle siivet -kampanja ulottuu urheiluakatemioiden kautta koko maahan”, Rissanen jatkaa

Suomen Urheiluakatemiat on 20:n alueellisen urheiluakatemian verkosto, jota Olympiakomitea koordinoi. Valtakunnallisesti mukana on 160 yläkoulua, noin 400 ammattivalmentajaa ja yhteensä 16 000 urheilijaa. Koko verkoston yhteinen tavoite on, että nuoret voivat saavuttaa potentiaalinsa urheilussa ja muilla elämänalueilla. Tavoitteena on tehdä nuoren urheilijan jokaisesta päivästä sellainen, että sen rakenne on tasapainoinen huomioiden harjoittelun ja koulunkäynnin, mutta myös muut elämänalueet. Näin toiminta tukee myös nuorten elämänhallinnan taitojen kehittymistä.

”Olemme erittäin iloisia Metsä Groupin lahjoituksesta Vaasanseudun Urheiluakatemialle. Kuten kaikissa urheiluakatemioissa, myös meillä valmennus on keskeinen kehittämiskohde, johon tarvitaan jatkuvasti lisää resursseja. Metsä Groupin tekemällä lahjoituksella pystymme tarjoamaan ammattimaista valmennusta yläkouluikäisille yhdeksi kokonaiseksi lukuvuodeksi”, urheiluakatemian toiminnanjohtaja Mikaela Ingberg iloitsee.

Siirry "Uutiset"-sivulle