31.08.2023

Kasvata urheilijaksi luentosarja 2023-2024

Vaasanseudun urheiluakatemia järjestää tänäkin lukuvuonna kasvata-urheilijaksi luentosarjan kaikille nuorten urheilijoiden vanhemmille jotka ovat mukana VSUA:n yläkouluvalmennuksessa. VSUA:n yläkouluvalmennukseen kuuluu lajivalmennus 8-9lk, urheiluluokat (Korsholms högstadium ja Onkilahden yhtenäiskoulu) sekä yläkoululeiritys. Tässä alla infot ensimmäiselle luennolle. Liitteenä myös tarkemmin luentosarjan tulevista esityksistä sekä luentosarjan tarkoituksesta.

Koska? Tiistaina 12.9 klo 18-19.30
Missä? Lemonsoft stadion, mediatila 1krs
Kuka? VSUA:n henkisen valmennuksen asiantuntija Anki Brandtberg
Teema? Nuoren urheilijan ilo, innostus, motivaatio ja henkinen hyvinvointi. Miten voin vanhempana tukea nuorta urheilijaani asiassa?
Ilmoittautuminen etukäteen: https://forms.office.com/e/Ss5sHBmDCJ

Kasvata urheilijaksi – vanhemmat nuoren tukena -materiaali on rakennettu tavoitteellisesti urheilevien nuorten vanhemmille. Vanhempien rooli nuoren urheilijan rinnalla on keskeinen ja materiaali tarjoaa vanhemmille tukea siihen, miten nuorta voisi parhaiten kannustaa ja rohkaista kohti urheilu-uraa ja samalla huolehtia, että perusasteen ja toisen asteen opinnot tulevat suoritettua. Kasvata urheilijaksi sisältö on Suomen olympiakomitean luoma materiaalikokonaisuus.

Matka urheilijaksi on pitkä ja vanhempien materiaali sisältää perusasioita, jotka ovat keskeisiä nuoren urheilijan tukemisessa yläkouluvaiheessa ja sen jälkeen. Tämä on myös tärkeä osa Vaasanseudun urheiluakatemian strategiaa ”Menesty kaksoisuralla 2021-2024” ja noudattaa otsikkoa ”Kasvata, valmenna ja johda”

Siirry "Uutiset"-sivulle