11.06.2022

Toisen asteen verkostokoulut

VSUA:n verkostokouluilla on nyt yhteiset logot, jotka kuvastavat yhtenäistä ja yhteistä urheilijanpolkua Vaasanseudulla. Yhdessä verkostokoulut, urheiluseurat, valmentajat, urheilijat, vanhemmat ja asiantuntijat mahdollistavat nuoren urheilijan mahdollisuuden kasvaa vastuulliseksi, terveeksi ja menestyksekkääksi huippu-urheilijaksi missä kaksoisuran toteuttaminen onnistuu.

Kuva 1: @vsuavria virallisena toisen asteen urheilulukion erikoistehtävänä toimiva @vorasamochidrottsgymnasium urheilijoita ja valmentajia. Kuvassa on ⚽️ Xhosa Schkelqim, yleisurheilu/suunnistusvalmentaja Fredric Portin, keskimatkanjuoksija/ maastohiihtäjä Leonard Markén, keskimatkanjuoksija Viktor Björkell, jalkapalloilijat Piita Kytölaakso ja Iiris Moisio sekä ⚽️valmentaja Marco Uusitalo. Polvilla maastohiihdon nuorten olympiavalmentaja / opo Roland Villför.

Kuva 2: Vaasan urheilupainotuksen Vasa gymnasium:in urheilijoita. Uimari Lucas Lydman, Urheilupainotuksen koordinaattori Tomas Brännkärr ja jalkapalloilija Meliah Peth.

Kuva 3: Vaasan urheilupainotuksen Vaasan lyseon lukion urheilijoita. Uimari Ella Hulkki, Urheilupainotuksen koordinaattori Tomas Brännkärr ja jalkapalloilija Gabriel Sillanpää

 

voralogon2

VGlogobild2VLLlogo2

Siirry "Uutiset"-sivulle