HAKU LAJIVALMENNUKSEEN 8-9 LK

HAKU LAJIVALMENNUKSEEN LUKUVUODELLE 2022-2023

Lajivalmennus 8–9-luokkalaisille on Vaasanseudun urheiluakatemian koordinoimaa ja urheiluseurojen toteuttamaa toimintaa, jossa aamuharjoittelu on keskitetty yhteiseen ajankohtaan.

Koska: 1.2 -14.2.2022

Kuka voi hakea: Mukaan toimintaan voivat hakea ensi lukuvuoden 8–9-luokkalaiset. Huom. 7-luokkalaisille ei järjestetä valmennustoimintaa. Myös tänä lukuvuonna valmennustoiminnassa mukana olevien 8-luokkalaisten oppilaiden sekä Onkilahden yhtenäiskoulun urheiluluokalla olevien tulee hakea mukaan uudelleen.

Lajivalmennuksen lajit: Lajivalmennuksen lajit ovat jalkapallo, jääkiekko, salibandy, lentopallo, pesäpallo, uinti, taitoluistelu, telinevoimistelu, paini ja yleisvalmennus

Miten haen mukaan: Toimintaan voi hakea mukaan ainoastaan hakuaikana täyttämällä sähköisen hakulomakkeen joka avautuu 1.2. Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta sähköiseen ilmoittautumiseen, voit pyytää koulun rehtorilta, liikunnanopettajalta tai urheiluseuran valmentajalta paperisen hakulomakkeen, joka tulee skannata osoitteeseen info(a)vsua.fi. Haku on päättynyt.

Päätös valinnasta: Yläkouluvalmennuksen ohjausryhmä tekee valinnat huhtikuun 2022 loppuun mennessä. Valinnoista tiedotetaan sähköpostilla.

Lisätietoja lajivalmennuksen painopisteistä ja valintakriteereistä:

Lisätietoja lajivalmennuksesta

Jens Wallin
jens.wallin(at)vsua.fi
050 5355 499