Lentopallo

Lentopallo

Vaasan Urheilupainotus tarjoaa henkilökohtaisia ratkaisuja sekä opiskelussa että urheilussa. Vaasan urheilupainotus on osa Vaasanseudun urheiluakatemiaa.

Urheilupainotus toimii Vaasan kaupungin toisen asteen oppilaitoksissa Vaasan lyseon lukiossa, Vamiassa sekä Vasa gymnasiumissa.

Lentopallo kuuluu painopistelajeihimme ja urheilijoilla on luku-järjestyksessä 3 kertaa viikossa aamuharjoitukset koko opiskelun ajan! Seuran harjoituksia mukaan lukien laskien harjoituksia on 8-9x viikossa. Akatemian lentopallovalmentajana toimii entinen liigapelaaja Patrik Ojaniemi ja harjoitukset toteutetaan yhteistyössä Vaasan Kiiston kanssa.

Urheilijat saavat suorituksia hyväksiluetuiksi sekä lukio- että ammatillisessa koulutuksessa, esim. lukiossa urheilija saa 14 kurssia valmennuksesta. Olemme laatineet oman opetussuunnitelman huippu-urheilulle ja toiminnalle yhdessä sovitut pelisäännöt.

Haku yhteishaun yhteydessä omalla hakulomakkeella. Voi myös hakea muina aikoina. Valmentajat tai liitot pisteyttävät kaikki hakijat. Urheilupainotuksen jäsenyys edellyttää, että hakija myös saa ja vastaanottaa opiskelupaikan. 

Lisätietoja lentopallon akatemiatoiminnasta: vastuuvalmentaja Patrik Ojaniemi 044-9868133 tai patrik.ojaniemi(a)gmail.com

Lentis