VALMENNUSTOIMINTA 7-9 LK

Urheilun ja opiskelun yhdistämisen muotoja yläkoulussa ovat yläkouluvalmennus 8-9lk, urheiluyläkoulu 7-9lk sekä yläkoululeiritysmalli.

Ylakoulutoiminta

Urheiluakatemian yläkoulutoiminnan koordinaattori 

Jens Wallin 
jens.wallin(at)vsua.fi
050 5355 499

Yläkouluvalmennus 8-9 lk

Yläkouluvalmennus 8-9 -luokkalaisille on Vaasanseudun urheiluakatemian koordinoimaa ja urheiluseurojen toteuttamaa toimintaa, jossa aamuharjoittelu on keskitetty yhteiseen ajankohtaan. Hae mukaan yläkouluvalmennukseen. Haku käynnistyy maanantaina 4.3, jolloin myös linkki hakulomakkeeseen aktivoituu.

Urheiluyläkoulu 7-9 lk

Urheiluyläkoulukokeilun tavoitteena on kehittää valtakunnallinen urheiluyläkoulutoiminnan malli, jossa oppilas saa ohjausta elämäntaitojensa kehittämiseen sekä valmiuksia opintojen ja urheilun vaativampaan yhdistämiseen. Hae mukaan urheiluyläkouluun.

Lisätietoja urheiluyläkoulusta:

Yhteystiedot:

Elise Hytönen, Onkilahden yhtenäiskoulu / apulaisrehtori, puh. 040-8228803, sähköposti
Jens Wallin, valmentaja, koordinaattori, puh. 050-5355499, sähköposti

Yläkoululeiritysmalli

Vaasanseudun ja Etelä-Pohjanmaan urheiluakatemioissa Norvallan ja Kuortaneen urheiluopistoilla järjestetään valtakunnalliset yläkoululeirit. Leirimallissa urheiluopisto tarjoaa urheilijoille leiritysprojektin, jonka tarkoituksena on antaa eväitä arkeen leirien välisenä aikana. Lue lisää yläkoululeiritysmallista Norvallan urheiluopiston ja Kuortaneen urheiluopiston verkkosivuilta. 

Lisätietoja yläkoululeirityksestä:

Norvallan urheiluopisto
Joakim Träskelin
050-5850782
joakim.traskelin(a)folkhalsan.fi

Kuortaneen urheiluopisto
Pekka Lahtinen
044-0409835
pekka.lahtinen(a)kuortane.com