08.04.2021

Henkinen valmennus VsuaVria ja INFO Henkisesti Vahva Summit 20-25.4

Entinen @vsuavria urheilija Sanna Kämäräinen järjestää seuraavan tapahtuman tärkeästä aiheesta! Henkinen valmennus ja henkinen hyvinvointi on myös keskeinen osa VsuaVria toimintaa josta voit myös lukea tästä ⬇️⬇️

‼️Henkinen valmennus on tärkeä urheilijoiden tukipalvelu VsuaVria sisällä. Tämä näkyy muun muassa konkreettisesti siten, että urheilijat kolmannella tasolla saavat mahdollisuuden henkiseeen valmennukseen 5x ilmaiseksi yhden lukuvuoden aikana 2020-2021. Henkisen valmennuksen tiimiin kuuluu Christoph Treier, Anki Brandtberg ja Anna Nordmyr. Anki Brandtberg tekee myös tiiviisti yhteistyötä uimareiden kanssa, esimerkiksi osallistumalla uimareiden tekniikkaharjoituksiin. Christoph Treier järjestää kolmannen tason urheiilijoille johdannon henkiseen valmennukseen jonka jälkeen urheilijat voivat varata henkilökohtaisen ajan Christophin kanssa.

Image 23 11 2020 at 14.49

‼️Ilmoittautuminen on auki maksuttomaan Henkisesti Vahva Summitiin 20-25.4.2021, jossa opit kuinka kasvaa henkisesti vahvemmaksi urheilijaksi 14 huippu-urheilijaa mentoreinasi!
Mukana ovat seuraavat esikuvat:
- Sami Jauhojärvi
- Minna Kauppi
- Oona Kivelä
- Tuukka Kotti
- Riikka Lehtonen
- Laura Lepistö
- Nooralotta Neziri
- Jussi Piha
- Mika Poutala
- Tony Salmelainen
- Hanna-Maria Seppälä
- Eveliina Tistelgren
- Leo-Pekka Tähti
- Anni Vuohijoki

Nelio IG


Summitissa he kertovat kuinka ovat kehittäneet henkistä vahvuuttaan, onnistuneet kauden tärkeimmillä hetkillä ja nousseet ylös vastoinkäymisten jälkeen.
Kuulet inspiroivia oppeja ja kokemuksia ja saat konkreettisia vinkkejä ja harjoituksia, joita huippu-urheilijat ovat käyttäneet ja jotka voit ottaa omaan käyttöösi heti.
Henkinen puoli on urheilussa todella tärkeää fyysisen harjoittelun rinnalla ja kannustamme kehittämään sitä ja olemme mukana tukemassa missiota auttaa urheilijoita kasvamaan henkisesti vahvemmiksi!

Lue Henkisesti Vahva Summitista lisää ja lunasta lippusi ilmaiseksi nyt osoitteesta: https://www.henkisestivahva.fi/

Gå till "Uutiset"