17.02.2021

Lajivalmennuksen 8-9lk haku

Haku lajivalmennukseen lukuvuodeksi 2021-2022:

Lajivalmennus 8–9-luokkalaisille on Vaasanseudun urheiluakatemian koordinoimaa ja urheiluseurojen toteuttamaa toimintaa, jossa aamuharjoittelu on keskitetty yhteiseen ajankohtaan.

Koska: Haku alkaa 8.2.2021 ja päättyy 21.2.2021

Kuka voi hakea: Mukaan toimintaan voivat hakea ensi lukuvuoden 8–9-luokkalaiset. Huom. 7-luokkalaisille ei järjestetä valmennustoimintaa. Myös tänä lukuvuonna valmennustoiminnassa mukana olevien 8-luokkalaisten oppilaiden sekä Onkilahden yhtenäiskoulun urheiluluokalla olevien tulee hakea mukaan uudelleen.

Lajivalmennuksen lajit: Lajivalmennuksen lajit ovat jalkapallo, jääkiekko, salibandy, lentopallo, pesäpallo, uinti, taitoluistelu, telinevoimistelu ja yleisvalmennus

Miten haen mukaan: Toimintaan voi hakea mukaan ainoastaan hakuaikana täyttämällä sähköisen hakulomakkeen. Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta sähköiseen ilmoittautumiseen, voit pyytää koulun rehtorilta, liikunnanopettajalta tai urheiluseuran valmentajalta paperisen hakulomakkeen, joka tulee skannata osoitteeseen info(a)vsua.fi. Hakulomakkeen on oltava perillä 21.2.2021 klo 23.00 mennessä!

Päätös valinnasta: Yläkouluvalmennuksen ohjausryhmä tekee valinnat huhtikuun 2021 loppuun mennessä. Valinnoista tiedotetaan sähköpostilla.

Lisätiedot lajivalmennuksen hausta,toiminnasta, painopisteistä ja arvoista --> Ylävalikon "Hae meille"--> Haku lajivalmennuksen 8-9lk

Gå till "Uutiset"