04.05.2021

Yläkoululeirillä opitaan urheilijan elämää – haku ensi syksyn leireille on käynnissä

Suomen olympiakomitea haastatteli Joakim Träskeliniä yläkoululeirityksen toiminnasta taannoin. Artikkelistä voit lukea yläkoululeirityksen toiminnasta ja arvoista jotka ovat tärkeitä nuoren urheilijan urheilijapolussa. 

"Valtakunnallinen yläkoululeiritys on osa usean lajin valmennusjärjestelmää ja urheilijan polkua. Leireillä valmennusta toteutetaan lajin määrittelemien valmennuslinjausten mukaisesti, joka yläkouluikäisillä tarkoittaa monipuolisten taito- ja fyysisten ominaisuuksien harjoittelua lajitaitojen ohella. Leireillä opitaan myös elämäntaitoja ja omien asioiden hoitamista. Kaiken tämän lisäksi siellä on myös hauskaa."

Lue artikkeli kokonaisuudessaan suoraan Olympiakomitean kotisivuilta: TÄSTÄ

Lisäinfoa yläkoululeirityksestämme Folkhälsanin kotisivuilla: TÄSTÄ

"Yläkoululeiritys on valtakunnallinen akatemialeiri joka on tilattu Suomen olympiakomitealta. Leirit järjestetään Norrvallassa yhdessä Vaasanseudun urheiluakatemian, Vöyrin urheilulukion ja lajiliittojen SFI, FSO ja FSS:n kanssa. Leirit kohdistuvat nuoriin urheilijoihin jotka haluavat kehittyä ja kasvaa urheilijana. Meillä on toimintaa jalkapallossa, yleisurheilussa, suunnistuksessa ja maastohiihdossa"

Gå till "Uutiset"