Korkeakoulut

Korkea-asteen koulutuksella tarkoitetaan yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen tarjoamaa koulutusta. Opintojen ja urheilun yhdistäminen korkea-asteella tapahtuu henkilökohtaisella räätälöinnillä. Opiskelun ja urheilun yhdistämisen apuna toimii urheiluakatemiaverkosto ja sitä kautta korkeakoulut tunnistavat joustoja tarvitsevat urheilijat. Paikallinen urheiluakatemia tekee yhteistyötä korkeakoulujen kanssa ja räätälöi akatemiaurheilijoille mahdollisimman joustavia opintopolkuja.

Vaasa tarjoaa laajan valikoiman niille jotka haluavat opiskella korkeakoulussa. Vaasasta löytyy yhteensä kuusi korkeakoulua: Vaasan yliopisto, Vaasan Ammattikorkeakoulu, Åbo Akademi, Yrkeshögskolan Novia, Svenska Handelshögskolan ja Helsingin yliopisto (Oikeustieteellinen tiedekunta Vaasassa).

Kolmannen asteen opiskelijat jotka ovat päässeet Vaasanseudun urheiluakatemiaan hyötyvät yhteisistä lajiharjoituksista ja huoltavista harjoituksista. Tarjolla oleviin tukipalveluihin kuulu muun muassa terveys- ja lihashuolto sekä henkinen valmennus ja fyysiset testit. 

Järjestämme kerran lukuvuodessa myös ns. "VsuaVria Get Together", jossa yleensä meillä on vieraileva asiantuntija sekä yhteistä tekemistä". 

Tervetuloa mukaan!

    Vasa hogskolor