Fysioterapia / Hieronta

 Erikoishinnat:

- Maajoukkuetason urheilijoilla on omavastuuhinta 30€ hierontaan/lihashuoltoon (Sm-mitali tai maajoukkuedustus kalenterivuonna 2022-2023)
- Tämän lisäksi tietyillä ryhmillä, kuten jalkapallon Teho Team urheilijoilla on omat edut

Jarno Vokkolainen ja osittain Peter Halén (fysio) toimivat VSUA:n fysioterapeutteina. Jarno työskentelee pääosin jääkiekon ja pesäpallon kanssa. VSUA urheilijoille on myös tarjoutunut mahdollisuus päästä Jarnon vastaanotolle. VSUA:n urheilijoille on varattu aikoja 3 kertaa viikkoon. Hinnaston löydät Jarnon kotisivuilta: https://www.fysoi.com/fysioterapia

Peter Halén sen sijaan työskentelee pääosin tiivisti eri lajiryhmien kanssa. Peterilla on myös ajoittain vastaanotto Vaasan Mehiläisellä. Mikael Westö (hieronta) on käytetävissä VSUA:n urheilijoille subventoituun hintaan. Mikaelin vastaanotto: Torgvägen 9 B 4. Kysy enemmän Mikaelilta.

Juhani Riihola kuuluu virallisesti VSUA:n lihashuoltotiimiin. Juhanilla on mahdollisuus shockwave ja akupunktio hoitoihin. Kaikki akatemiaurheilijat saavat 3 euron alennuksen iltavuoroihin ja 5 euron alennus aamuvuoroihin. Juhanin oma yritys: https://lihaswerstas.fi mistä löydätte sähköisen varauskalenterin sekä Juhanin yhteystiedot. 

Mikael Westö (hieronta): 044-330 5542

Screenshot 2023 09 18 at 11.14.53

 

VsuaVria fysio massage hinnat2