Fair play

Reilu peli ja vastuullisuus

Vaasanseudun Urheiluakatemian Reilun kilpailun toimintasuunnitelma antidopingtoiminnassa ja kilpailumanipulaation torjunnassa voit lukea tästä

Vaasanseudun urheiluakatemian tasapuolisuus- ja tasaarvoisuussuunitelma (ruotsiksi)

Tutustu SUEK:n sivuihin, tässä suorat linkit muutamiin aiheisiin:

* KAMU kielletyt aineet ja menetelmät urheilussa

* Puhtaasti paras verkkokoulutus

* ILMO - ilmoita urheilurikkomuksista

* Et ole yksin - "Et ole yksin on Väestöliiton ja suomalaisen urheilun yhteishanke, jonka päämääränä on ennaltaehkäistä ja vähentää kiusaamista, seksuaalisen häirinnän ja kaikenlaisen väkivallan kokemuksia urheilussa. Autamme häirinnän, väkivallan tai kiusaamisen kohteeksi joutunutta ja hänen läheisiään."

Et ole yksin - verkkkoulutukseen pääset heti TÄSTÄ
"Et ole yksin -verkkokoulutus tarjoaa valmentajille ja muille urheiluseuroissa toimiville välineitä puuttua epäasialliseen käytökseen, häirintään ja väkivaltaan. Koulutuksessa käydään läpi aiheita kuten henkinen ja fyysinen väkivalta ja kiusaaminen, seksuaalinen häirintä, lapsiin kohdistuvat seksuaalirikokset, lastensuojelu ja itsemääräämisoikeutta vahvistava valmennus. Kurssi sisältää erilaisia harjoituksia ja tehtäviä. Verkkokurssi on kaikille avoin ja ilmainen. Kurssi on suunnattu erityisesti urheiluseurojen valmentajille, työntekijöille ja vapaaehtoisille. "

* Urheiluyhteisön vastuullisuusohjelma on laadittu tiiviissä yhteistyössä lajiliittojen kanssa. Urheiluyhteisön tavoitteena on kaikissa olosuhteissa vastuullinen liikunta ja urheilu. Vaasanseudun urheiluakatemia seuraa ja toteuttaa toimintaa vastuullisuusohjelman mukaisesti.

Tiedäthän, että KAMU löytyy myös appina puhelimeen, lataa tästä:

   Play Store                     App Store

Google play     App Store